Nijmegen

EUROPEAN
GREEN CAPITAL
2018

HomeGrollenbroers

WINACTIE GROLLEN AFGELOPEN

Heb jij ze al gespot? Nijmegen heeft drie groene gasten op bezoek: Ed, Gilbert en Cesar Grol. De drie broers reizen samen langs alle groene hoofdsteden van Europa. Ze begonnen in 2010 in de eerste duurzame hoofdstad: Stockholm. Via steden zoals Kopenhagen, Bristol, Ljubljana en Essen belandden zij in Nijmegen.

Groene routes
De gebroeders Grol ontdekten dat er speciale fiets- en wandelroutes zijn langs de groenste hotspots van Nijmegen. Het drietal ging op pad; de broers doen het liefst alles samen. Maar omdat er dit keer zoveel te zien was, besloten ze zich toch op te splitsen. Want hoe meer inspiratie ze hier kunnen opdoen, hoe meer kennis ze kunnen meenemen naar Oslo, de European Green Capital van 2019. De winnaar van de hoofdprijs is op 14 december, Groene Vrijdag, bekendgemaakt in het Bezoekerspaviljoen op Kelfkensbos. Deze persoon heeft een 7-daagse reis, inclusief treinreis en overnachtingen, gewonnen en reist in 2019 net als de broers naar Oslo, de European Green Capital die ons opvolgt.

De winactie is beëindigd. De groene routes die de Grollen bezochten, kun je nog wel steeds verkennen (klik op de link hierboven).

 

Grollen gespot?
DOE MEE!

Prijsvraagformulier

  • Je selfie op social media gedeeld? Laat ons weten onder welke naam we je kunnen vinden!
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: png, jpg.
    Per ongeluk de verkeerde foto toegevoegd? Je kunt een geüploade foto weer verwijderen door op het kruisje te klikken.

Social media stream